Sistemele BioFire® FilmArray® 

Testarea sindromica a bolilor infecțioase este cel mai rapid mod de a obține rezultate mai bune

Cu pregătirea integrată , amplificarea, detectarea și analiza a probelor, sistemul BioFire utilizează tehnologia PCR multiplex pentru a testa simultan o grupare cuprinzătoare de ținte în aproximativ o oră.
Testăm la nivel molecular pentru a oferi rezultate rapide, exacte și cuprinzătoare.

SISTEME INOVATIVE PENTRU UN DIAGNOSTIC CORECT

Sistemele BioFire efectuează teste sindromice performante indispensabile în diagnosticul bolilor infecțioase. Un test multiplex BioFire® testează simultan cei mai frecvenți agenți patogeni și gene de rezistență antimicrobiană asociate cu un anumit sindrom.

Sistemul BioFire® FilmArray® Torch

Sistemul BioFire Torch este cea mai avansata tehnologie BioFire® în diagnosticarea moleculara a bolilor infecțioase.

 • Compatibil cu toate panelurile existente pe sistemul BioFire destinate bolilor infecțioase
 • Amprenta redusă oferă de până la șase ori capacitatea de producție pe metru pătrat de spațiu in laborator
 • Configurarea scalabilă permite personalizarea in functie de necesitatile laboratorului
 • Fluxul de lucru simplificat are o interfața cu ecran tactil și un scaner de coduri de bare integrat
 • Automatizarea gestionării datelor include conectivitate LIS și operare cu acces facil

Sistemul BioFire® FilmArray® 2.0

Sistemul BioFire 2.0 permite o comandă simplificată a testarii, timpi rapizi de livrare ai rezultatelor și o precizie sporită prin minimizarea introducerii manuale a datelor.

 • Număr mare de probe testate pe zi, pana la 175 probe
 • Configurația scalabilă permite debit personalizat și utilizarea eficientă a spațiului din laborator
 • Oferă conectivitate LIS, funcționare cu acces facil și gestionare unică a bazei de date de până la 8 instrumente pe computer

Sistemul BioFire FilmArray – Cum Functioneaza

Sistemul BioFire oferă o ușurință in utilizare cu doar două minute de timp practic de prelucrarea a probei și rezultat în aproximativ o oră. Instruirea este minimă, iar software-ul facil vă ghidează prin întregul proces de testare moleculară.

Este nevoie de doar trei pași simpli pentru a obține rezultate mai rapide de diagnostic al bolii cu ajutorul tehnologiei de testare multiplex BioFire.

 1. Configurare-injectați soluția de hidratare și o proba neprelucrată în pungă
 2. Testare—introduceți punga în instrumentul Sistemul BioFire și începeți rularea probei
 3. Obtinerea Rezultatului—software-ul raportează prezenta fiecarei ținte incluse in panel este detectată în proba biologica

Punga BioFire FilmArray reprezinta un test PCR multiplex care stochează toți reactivii necesari pentru prepararea probelor, transcrierea inversă PCR, PCR și detectarea într-un format liofilizat. În timpul unui test, sistemul BioFire extrage și purifică toți acizii nucleici din proba biologica. Apoi, efectuează PCR multiplex în două etape. Prima etapă include o singură reacție multiplexa cu volum mare. A doua etapă include reacții individuale cu un singur plex pentru a detecta produsele din prima etapă.

Folosind datele curbei de topire a punctelor finale, software-ul Sistemului BioFire analizează automat rezultatele pentru fiecare țintă de pe panou. Când rularea este finalizată, software-ul raportează dacă fiecare agent patogen este detectat în eșantion. Aceste informații sunt tipărite într-un răspuns automat la sfârșitul testului.

Solicitați BioFire Demo

Doriti să comandați sistemul BioFire sau să solicitați o demonstrație gratuită? Faceți clic mai jos pentru a face următorul pas către rezultate mai rapide. Echipa noastră este pregătită să vă răspundă la toate întrebările.

SOLICITA DEMO