Codul de etica

Mediclim respecta “Codul de Practica Etica in Afaceri – MedTech” adoptat la nivel international in relația industriei cu profesioniștii din domeniul sănătății  și organizațiile din domeniul sănătății, pentru a se asigura că toate interacțiunile sunt etice și profesionale.

MedTech Europa reprezintă industria tehnologiei medicale în Europa și este o alianță de asociații din industria tehnologiei medicale europene. Alianța a fost fondată în octombrie 2012 și are în prezent doi membri, aceștia fiind Asociația Producătorilor Europeni de Diagnostic (EDMA) reprezentând industria europeană de diagnostic in vitro, și organizațiea Eucomed, care reprezintă industria europeană a dispozitivelor medicale.

Misiunea MedTech este aceea de a promova un mediu reglementativ echilibrat, care să permită industriei tehnologiei medicale să satisfacă nevoile de asistență medicală în creștere, și așteptările tuturor părților interesate.

MedTech Europa recunoaște că respectarea legilor și reglementărilor aplicabile, precum și aderarea la standarde etice sunt atât o obligație, cât și un pas important pentru atingerea obiectivelor menționate mai sus, și poate spori reputația și succesul industriei tehnologiei medicale.

In Romania, Mediclim este membru fondator al AFPM, actionand impreuna cu parteneri din domeniu pentru dezvoltarea unui sistem sanitar performant, obiectiv ce poate fi atins prin transparenţă şi norme de reglementare corecte care să permită o concurenţă reală.

A.F.P.M îşi propune să fie vocea reprezentativă şi unitară a industriei medicale din România, în direcţia asigurării unei pieţe concurenţiale sănătoase, cu acces liber la informaţie şi competiţie.

 imagine        imagine