SARS-COV 2 de pe suprafete

imaginePartenerul nostru, ProGnosis Biotech și-a extins portofoliul de produse de metode de testare COVID-19, prin dezvoltarea unui test rapid care detectează virusul de pe suprafețele comune.

Testul Rapid Surface Ag 2019-nCov, utilizează o metodă simplă, directă și inovatoare, detectând antigenele proteice nucleocapsidice (NP) ale SARS-CoV-2 în ambalajele pentru alimente și pe suprafețele materialelor obișnuite care sunt utilizate în fiecare mediu de lucru sub formă de blaturi, birouri, mânere de uși, tastaturi și ecrane din metal, plastic, sticlă, hârtie și oțel inoxidabil.

Datorită protocolului său simplu și direct, testul nu necesită un echipament special și produce rezultate în timp real în doar 10 minute!

Rapid Surface Ag 2019-nCov poate deveni un instrument valoros pentru industria alimentară, oferind o modalitate simplă, fiabilă și rentabilă de monitorizare a igienizării corespunzătoare, pentru a menține un lanț de aprovizionare cu alimente libere de COVID.

Mai mult, testul poate beneficia de mai multe sectoare, permițând companiilor să monitorizeze și să atenueze răspândirea COVID-19 în instalațiile lor și, în cele din urmă, să mențină un mediu de operare sigur.

Cu acest nou produs extindem gama de soluții Mediclim propuse partenerilor noștri din industria alimentară, laboratoarele de testare a apei și tot sectorul industrial orientat către eliberarea unor produse sigure pentru consumatori și către limitarea și monitorizarea răspândirii virusului în comunitate.