mediclim.ro Web analytics

CĂUTARE RAPIDĂ

INTRODUCETI TERMENUL CAUTAT?


AFISEAZA TOATE PRODUSELE

IN FUNCTIE DE PATOLOGIE

IN FUNCTIE DE SPECIALITATE


ABONARE NEWSLETTER

Mediclim

In anul 1994 se infiinteaza compania Mediclim, companie romaneasca cu capital integral privat.


Prezenta de peste 20 de ani in piata de diagnostic din Romania, Mediclim devine in anul 2015 o companie cu o cifra de afaceri de peste 10 milioane de Euro.


Ani de referinta in evolutia Mediclim sunt:

  • 2000 – Anul in care Mediclim devine distribuitor exclusiv BioMerieux pentru Romania
  • 2001 – Anul in care Mediclim participa alaturi de alti parteneri la infiintarea AFPM Romania
  • 2001 – Anul in care Mediclim primeste certificare ISO9001, respectand astfel angajamentul pentru calitate asumat in fata tuturor partenerilor sai.
  • 2003 – Mediclim se relocheaza intr-un sediu nou, avand capacitate proprie de depozitare a reactivilor la standardele solicitate de producatorii parteneri.
  • 2005 – Echipa Mediclim se extinde infiintandu-se o serie de 6 birouri regionale.
  • 2009-2015 – Noi contracte de distributie sunt incheiate in aceasta perioada de timp cu parteneri de renume, respectand acelasi angajament pentru calitate si inovatie in diagnostic.

In prezent, Echipa Mediclim este in continua dezvoltare, pozitionandu-se ca si consultanti pentru partenerii noi si actuali, avand ca si misiune realizare si finalizare unor proiecte de amploare atat la nivel national cat si international.


Domeniile in care oferim solutii sunt Microbiologie, Imunologie, Transfuzie/ Hematologie, Biochimie/ HPLC, Biologie Moleculara si Neutralizare Deseuri Infectioase.


In perspectiva dezvoltarii continue si a provocarilor pe care piata de diagnostic din Romania le lanseaza aproape an de an ne dorim sa atragem alaturi de noi profesionisti din domeniu, oameni cu initiativa si viziune.


Daca va doriti sa faceti parte in viitor din Echipa Mediclim ne puteti trimite CV-ul dumneavoastra accesand sectiunea Cariere din cadrul rubricii Prezentare Companie.


Va multumim,

Echipa Mediclim